۱۴۰۳ دوشنبه ۳۱ ارديبهشت
1402/11/16
ارتقا رتبه دانشگاه اصفهان در نظام رتبه بندی وبومتریکس
رتبه‌بندی وبومتریکس (وب‌سنجی) در سال 2004 توسط آزمایشگاه سایبرمتریک، واحدی از انجمن ملی تحقیقات اسپانیا، با هدف ترویج حضور دانشگاه ها در وب، حمایت از دسترسی آزاد به محتواها به منظور افزایش اشاعه دانش علمی و فرهنگی تولید شده توسط دانشگاه‌ها به کل جامعه، ایجاد شد. در همین راستا این نظام رتبه بندی، بر اساس سه شاخص ضریب تاثیر (میزان لینک های خارجی دریافت شده سایت دانشگاه)، شفافیت (تعداد استناد دریافت شده پژوهشگران هر دانشگاه بر اساس پروفایل گوگل اسکالر) و برتری یا مرجعیت (تعداد مقالات منتشر شده در مجلات 10 درصد برتر در 27 حوزه موضوعی بر اساس پایگاه سایمگو -اسکوپوس) دانشگاهها را رتبه بندی می کند.
در آخرین نسخه این رتبه‌بندی حدود 31000 دانشگاه دنیا بر اساس اطلاعات مبتنی بر سه شاخص ذکر شده رتبه بندی شده است.
این موفقیت را به جامعه دانشگاه اصفهان تبریک عرض می نمائیم.
تعداد بازدید:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان - خیابان هزار جریب - دانشگاه اصفهان - مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات
تلفن: 37932323  تلفکس: 36684435
پست الکترونیک: citc-office@nic.ui.ac.ir